Dáárom Van Wikselaar Automotive

Eigenlijk zou iedereen ervan moeten profiteren: het enorme aanbod op de wereldwijde automarkt én de voordelen van een geïmporteerde auto. Wie wil zijn specifieke auto niet tegen aantrekkelijke condities uit het buitenland halen?

Dat wilt u waarschijnlijk ook. Als u maar maximale zekerheid hebt dat u een goede aankoop doet. Dat is precies wat we bij Van Wikselaar Automotive als onze missie zien: het importeren van auto’s voor iedereen aantrekkelijk en mogelijk maken. Dat doen we door als specialisten het gehele importtraject te begeleiden, een totaaloplossing te bieden én kwaliteit te garanderen. Daardoor wordt het importeren niet alleen makkelijk voor u, maar loopt u bovendien geen risico’s.

Volledig onafhankelijk
Als importservicebedrijf hebben we maar één doel: de auto vinden die precies aan uw eisen voldoet. Inclusief de regensensor, afstand cruise-control en de specifieke kleur van het interieur. Omdat we geen eigen voorraad occasions hebben, zijn we volledig onafhankelijk. We zullen u nooit proberen te interesseren voor gebruikte auto’s die we zelf hebben staan. Dat is uniek!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Dan maken we een graag afspraak. U bent welkom bij ons op kantoor in Rhenen. Natuurlijk komen we ook met alle plezier naar u toe.

De voordelen van Van Wikselaar Automotive

  • Volledig onafhankelijk
  • Groot, internationaal inkoopnetwerk
  • Inruil mogelijk
  • Import van occasions en nieuwe auto’s
  • Leasing zowel financial,
    operational als prive lease
  • RDW-erkend importbedrijf